Fraktpriser

Cykel - Fri frakt (alla cyklar levereras med Hempaket, leverans sker på vardagar)
Cykel + tillbehör, kläder, moped- och cykeldelar - Fri frakt
Tillbehör, kläder, moped- och cykeldelar - 69kr

Hempaket

Paketet levereras ända fram till ytterdörren. (gäller ej till lantbrevbärarlinje och till vissa orter är det endast leverans dagtid)

Transportskador

Cykelkraft ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senast inom två månader. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. Kontrollera emballaget, skriv inte under om emballaget inte är helt. Ombudet/transportören måste anmärka på dennes samt din kopia av fraktsedeln att emballaget var sönder vid leverans. Efter detta gjorts kan du skriva under. Därefter kontaktar du Cykelkrafts kundtjänst.

Retur

Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning om en sådan medföljer, samtliga etiketter ska sitta kvar på kläder och eventuella manualer ska skickas med.

Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Vid retur av cykel rekommenderar vi starkt att vårat originalemballage används, för att säkra en trygg transport. Du står själv för returfrakten och en retur gällande en cykel via Postnord (Hempaket) kostar 590 kr ink moms (upp till 20 kg) och kostnaden för en retur för övriga artiklar är f n 69 kr ink moms.

Vi har en returhanteringstid på 30 dagar.

Vid köp av hygienartiklar eller underkläder, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Ångerrätten gäller inte alls varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med dina särskilda önskemål exempelvis montering av egenkomponerade cyklar. Returer får inte skickas mot Postförskott/Efterkrav eller REK. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom trettio (30) dagar från det att Cykelkraft tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto alternativt tillbaka på ditt kort om du gjort en kortbetalning, ej kontant.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och Cykelkraft rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp. För information eller hjälp vid retur, kontakta Cykelkrafts kundtjänst.

Outlösta försändelser

För paket som inte löses ut på Posten debiterar vi dig kostnaderna för frakt (tur och retur) samt hantering. För cyklar är priset 1200SEK inklusive moms, större mopedtillbehör (t.ex. avgasrör) 420SEK inklusive moms. För övriga varor debiteras 200SEK inklusive moms. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.