Filter
Sortera
Visar 38 produkter

Cykelstöd och stödhjul

Cykelstöd

När du köper en standardcykel sitter det vanligtvis redan monterat ett cykelstöd på cykeln det är däremot inte lika vanligt på mountainbikes, hybrid- och racercyklar. Cykelstöd är både en bekvämlighetsfråga och en viktfråga. Vill du slippa leta efter cykelställ när du ska parkera din cykel så är det smart att investera i ett cykelstöd vill du däremot minimera cykelns vikt så är cykelstödet något du kan välja att montera bort. Vi har både klassiska cykelstöd och specialstöd för ramfäste.

Stödhjul & träningspinne för barncyklar

Är det dags att lära sig cykla är stödhjul en bra hjälp för att komma igång. Stödhjulen ger cykeln balans och är ett bra första steg innan det är dags för att börja cykla på riktigt. När det däremot är dags att börja lära sig cykla på riktigt rekommenderar vi att montera en träningspinne på barncykeln. Med hjälp av den kan du se till att cykeln och cyklisten håller sig på banan medan de lär sig cykla på två hjul.

Vi har cykelstöd och stödhjul från välkända varumärken som Atran Velo, Aim, Cavo, Skeppshult, Spectra, Cube och många fler.