Filter
Sortera
Visar 72 produkter

Minipump och kolsyrepump

Här hittar du både minipumpar och kolsyrepumpar till din cykel. Letar du efter nätta och lätta cykelpumpar så är det minipumpar eller kolsyrepumpar du letar efter. Båda pumparna ryms enkelt i väskan, så du alltid har möjlighet att pumpa slangen när det behövs under cykelturen.

Vi har minipumpar och kolsyrepumpar från välkända varumärken som Topeak, BBB, SKS, Pro, Blackburn, Planet Bike, Bontrager, Lezyne och många fler.

Minipump

Det är alltid bra att ha med sig en minipump på cykelturen, ifall du skulle behöva pumpa upp slangen. Tack vare minipumpens behändiga storlek så rymmer du den lätt i väskan, cykelkorgen eller på pakethållaren. Trots deras nätta storlek så är minipumpar riktigt effektiva att pumpa med. Vi har minipumpar du kan vinkla för att få ett bättre grepp och vanliga minipumpar för alla typer av ventiler.

Kolsyrepump

Vill du pumpa slangen snabbt rekommenderar vi en kolsyrepump. Kolsyrepumpar pumpar slangen på nolltid, på så sätt blir du snabbt redo för att hoppa upp på cykeln igen och cykla vidare. Till kolsyrepumpar använder man patroner med C20. Om dina patroner skulle ta slut hittar du nya bland våra cykelpump tillbehör.