Filter
Sortera
Visar 218 Produkter

Cykelskor för alla cykelstilar

Är du på jakt efter cykelskor? Då har du kommit rätt. Vi har nämligen en mängd olika cykelskor för följande cykelstilar; hybrid, trekking, mtb, racer, spinning, triathlon, tempo och bmx. Har du någon gång tidigare testat cykla med cykelskor istället för vanliga gympaskor så vet du vilken otrolig skillnad det blir och du kommer aldrig vilja cykla utan cykelskor igen. Cykelskor har till skillnad från vanliga gympaskor en betydligt styvare sula som bidrar till att du får mer kraft när du trampar på pedalerna och du får ett jämnare tryck över hela foten. Vill du få ut maximal kraft av dina cykelskor bör du använda så kallade clipless-pedaler. Clipless-pedaler är tvådelade pedaler varav den ena delen (pedalklossen) skruvas fast under cykelskon och den andra delen (själva pedalen) monteras på cykeln. Genom detta kan du klicka fast cykelskorna i pedalerna och du kan använda dina benmuskler mer effektivt och få ut ännu mer av tramptagen. Du slipper halka av pedalerna och du kan dessutom trampa på pedalen på uppvägen och på så sätt få ut mer effekt av dina tramptag.

Vi har cykelskor från flera välkända varumärken som Mavic, Shimano, Bontrager, Pearl Izumi, Scott, Diadora och Nortwave.

Vilka cykelskor ska jag välja?

Beroende på vilken cykelstil du har så finns det cykelskor som lämpar sig bättre för respektive stil. För att du lättare ska veta vilka cykelskor som passar för just din cykelstil har vi skapat ett filter som heter cykeltyp, där visas vilka skor som passar respektive cykelstil. Du har även möjlighet att filtrera fram cykelskor som är specifikt för vinterväder. Såklart går det även att filtrera fram skor baserat på vilken storlek du har och antalet klossinfästningar så du enklare hittar skor som passar dina cykelpedaler. Har du en tight budget eller vill du unna dig ett par riktiga värstingcykelskor så kan du också filtrera fram prisintervall bland våra filter. Där hittar du allt från billiga cykelskor (eller snarare prisvärda cykelskor) till mer exklusiva cykelskor. Självklart kan du alltid kontakta våra cykelexperter i kundtjänst om du ändå känner dig osäker på vilka cykelskor du ska välja, de hjälper dig mer än gärna att hitta rätt cykelskor till dig.

Köpa cykelskor på nätet

Att köpa cykelskor online ska vara enkelt. På Cykelkraft.se hittar du alltid cykelskor till riktigt bra priser och vi erbjuder alltid snabba leveranser. Vi har även gjort det enklare för dig att handla genom att erbjuda flera olika betalsätt. Betalsätten du kan välja mellan är faktura, kortbetalning, direktbetalning via din internetbank och självklart kan du välja att delbetala dina cykelskor med avbetalning. Det kanske absolut bästa med att handla cykelskor på Cykelkraft.se är att du får poäng som du kan använda på dina kommande ordrar. (Såklart får du poäng på allt du handlar och inte enbart cykelskor.)