Filter
Sortera
Visar 36 Produkter

Köp Barncykel 20" - barncyklar med 20"-hjul hos oss

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av barncykel 20" från cykelmärken som Crescent, Nishiki, Monark, Scott, Merida, Cube, Made med flera. En 20"-barncykel är ofta till ett barn som börjar bli lite duktigare och snabbare på cykeln, och därför säljer vi enbart högkvalitativa varumärken när det gäller barncyklar - det är helt enkelt för att vi vill att barnen ska få en så rolig cykelupplevelse som möjligt!

När man kommer till 20"-barncyklar finns det ett större utbud av modeller än på de mindre barncykelstorlekarna, inte minst finns de lite "tuffare" varianter med dämpad framgaffel (även kallat dämpargaffel eller helt enkelt dämpning), och de lite mer klassiska barncyklarna. Vilken modell du väljer är helt upp till dig, men alla barncyklar vi säljer är byggda för barn - dvs. dämpargafflar. bromshandtag och andra komponenter är anpassade för barns låga vikter och korta kroppar. Billigare märken sätter ibland på vuxenkomponenter vilket gör cyklingen både jobbigare och mindre säker.

Vem passar en 20"-cykel?

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i ditt eller barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men om man ska prata generellt kring 20"-barncyklar så passar de cyklister som är 115 - 140 cm långa, vilket brukar innebära att de är 6, 7, 8 eller 9 år gamla.

Pojkcyklar och flickcyklar?

Det är ingen skillnad på det som en del leverantörer kallar pojkcyklar eller flickcyklar, utan du och ditt barn kan verkligen välja helt själva vad som passar er.